Tajfutásért-Pécs - O4All záró konferencia meghívó

erasmus plus banner

eu erasmus logo 314x100px

O4All záró konferencia meghívó

Kedves tájfutó Barátaink!

 

Szeretettel meghívunk Benneteket a „Tájfutás Mindenkinek (O4All) – Színvonalas tanulási módszerek fejlesztése a tájfutó rendezvények önkéntesei számára” című Erasmus+ projektünk záró konferenciájára, amely 2023. szeptember 23-án szombaton 17:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a varasdi Park Boutique Hotel (Varaždin, Juraja Habdelića 6) konferencia termében.

 

Az „O4All“ projekt az Erasmus+ program 60 000 euró értékű támogatásának segítségével és a „Tájfutásért-Pécs" Alapítvány, valamint az Orijentacijski Klub Varaždin szervezésével valósult meg.

 

A záró konferencián bemutatásra kerülnek a megvalósított projekt eredményei. A projekt célja az önkéntesek képzési igényeinek felmérése a magyarországi és horvátországi tájfutó rendezvények szervezésének területén, illetve ez alapján javaslattétel a tájékozódási futó képzések szervezői számára a résztvevői igények, az oktatási anyagok, valamint az oktatási módszerek optimális kombinációjára.

 

Örömmel vennénk, ha jelenlétetekkel emelnétek a konferencia színvonalát! Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek 2023. szeptember 20-ig horvát résztvevők esetén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., magyar résztvevők esetén pedig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Amennyiben személyesen nem tudtok részt venni, de mégis érdekel Titeket a program, kérlek azt is jelezzétek e-mailben, hogy el tudjuk küldeni Nektek az online csatlakozáshoz szükséges linket.

 

Annak érdekében, hogy még érdekesebbé tegyük a záró konferenciát, a Hotel melletti Vatroslav Jagić Parkban kitűzünk egy tájfutó pályát, ahol 16:00 órától 17:00 óráig minden érdeklődő kipróbálhatja a tájékozódási futást.

 

Orijentacijski klub Varaždin

web: www.okvarazdin.com

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

“Tájfutásért-Pécs” Alapítvány

web: http://www.tajfutaspecs.hu

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.