Tajfutásért-Pécs - ERASMUS+ projekt

oktatoanyagok

ERASMUS+ projekt

ERASMUS+ projekt: „Tájfutás Mindenkinek –Színvonalas tanulási módszerek fejlesztése a tájfutó rendezvények önkéntesei számára”

 

Örömmel jelentjük, hogy 2022. október 1-jén elindult a „Tájfutásért-Pécs” Alapítvány és a Varasdi Tájfutó Klub új, az ERASMUS+ Program által finanszírozott „Tájfutás Mindenkinek –Színvonalas tanulási módszerek fejlesztése a tájfutó rendezvények önkéntesei számára” című új projektje.
Az együttműködés célja a magyarországi és horvátországi tájékozódási futó rendezvények szervezése területén a képzési igények feltérképezése, javaslattétel az igények – résztvevők – tananyagok – módszerek optimális összekapcsolására és mindezek tesztelésére horvát-magyar keretek között. Ezt követően kísérleti akciók megvalósítása és az eredmények értékelése és megosztása. Projektünk fő célcsoportját azok az önkéntesek jelentik, akik bevonhatóak a tájfutó rendezvények lebonyolításába (jellemzően felnőtt és szenior sportolók, versenybírók).
A projekt egy évig tart, és az ERASMUS+ program finanszírozza, mint kisléptékű partnerség a felnőttképzés területén.

 

A projektnyitó eseményre 2022. november 18-án, az első közös rendezvényre 2022. november 19-én és 20-án kerül sor a Mecsekben, Köves-tető körzetében.

 

Látogasd meg honlapunkat és Facebook oldalunkat, hogy értesülj a közelgő eseményekről!

 

 erasmus plus logo
varazdin klub logo tajfutasertpecs logo