Tajfutásért-Pécs - Rendezvények

mandulas honlapfej

 

pecsi helyi akciocsoport h170    alapitvany emblema h170 szechenyi2020 h170

Sportolj a Mandulásban március 7-én! - Galéria

Köszönjük, hogy együtt lehettünk! :)

 
Jól sikerült a "Sportolj a Mandulásban" program második nagyrendezvénye is: több mint 250-en vettek részt a március 7-i sportos napon. Közel százötvenen indultak a tájékozódási futóversenyen, közülük sokan életükben első alkalommal tették próbára magukat ebben a sportágban. Reméljük, lesz akivel találkozunk még tájfutó eseményen!
 
A gyerekeknek a Mandulás parkban állítottunk fel tájékozódási pályát, amit az egész kicsik is ügyesen teljesítettek nagy örömmel fogadva a befutáskor kapott ajándék csokit. Sokan oldották meg a különböző játékos tájékozódási feladatokat is. 
A félszáz legbátrabb résztvevő ún. "rekeszmászás"-ban próbálta ki magát. A legügyesebb fiatal 23 sörösrekeszből épített torony tetejére kapaszkodott fel népes szurkolótábor biztatása közben. Jutalma egy, a BIOKOM által felajánlott facsemete lett, csakúgy, mint a kezdők számára kitűzött tájfutó-pálya leány és fiú győztesének. A 3 fácskát a közös ebédet követő eredményhirdetés után együtt ültettük el a Mandulásban.
 
Köszönjük ezt az élménydús napot!
 

Az eseményen készült fotókat itt tudjátok megtekinteni

 

Sportolj a Mandulásban március 7-én! - Tájfutó verseny értesítő

Megjelent a tájfutó verseny értesítője (ide kattintva elérhető), kérjük hogy mindenki figyelmesen olvassa el, mert fontos információk vannak benne!

 

A regisztrációs felületet péntek reggel 8-kor zárjuk.

 

Sportolj a Mandulásban március 7-én! - Meghívó

Szeretettel hívunk és várunk minden természetet kedvelő pécsit egy sportos napra a Mandulásba!

 

Lesz rekeszmászás, tájékozódási futóverseny (kiírás itt), tájfutópálya kisgyerekeknek, játékos tájékozódási feladatok és közös ebéddel is készülünk 2020. március 7-én szombaton 9-15 óráig!

 

A részvétel ingyenes de előzetes regisztrációhoz kötött! Mivel a helyek száma korlátozott ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy mielőbb regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével:

 

https://forms.gle/9CA5V1Gqa5Pw16T67

 

Az esemény plakátja ide kattintva elérhető.

 

Sportolj a Mandulásban március 7-én.

Aki szeretne szombaton a tájfutóversenyen indulni, az ma éjfélig tud az entry rendszerben nevezni - utána már csak a szabad helyek erejéig tudunk új indulókat fogadni.

 

Akinek gondja van a rendszerrel, az jelezze és megoldjuk!