Tajfutásért-Pécs - Szenior VB Pécsett, 2011-ben

fooldal

Szenior VB Pécsett, 2011-ben

Sziasztok!

 

Híreim vannak!

 

Szenior VB Magyarországon (Pécs, Baranyában)

 

Az IOF Foot-O Bizottsága döntése értelmében Magyarország, azon belül is Pécs rendezheti a 2011-es Szenior Világbajnokságot!

 

A Bizottság titkára, David May elmondása alapján szoros versenyben előztük meg a svéd, német és lett pályázókat. Különösen a svédországi Sundsvallal volt nagy verseny, ők az O-Ringennel együtt rendezték volna a Szenior VB-t, a szállásokat pedig egy monstre 2500 személyes hajón oldották volna meg.

 

A szeniorok tehát újabb magyarországi VB-re, a fiatalok pedig ennek kísérőversenyére készülhetnek!

 

Az Európai Elnökök Konferenciájának döntése alapján a 2010-es tájfutó Ifi EB-t Spanyolország (Soria), a sítájfutó ifi EB-t Románia (Csíkszereda) rendezheti. A 2012-es Tájfutó VB-t Svájc (Lausanne), a 2011-es Tájkerékpár VB-t Olaszország (Cúneo) rendezheti. A 2011-es Sítájfutó VB-re és a 2012-es Trail-O VB-re nem volt jelentkező, ezekről az elnökség saját hatáskörében fog dönteni.

 

Zentai László újra az IOF elnökségében

 

Ma Prostöjovban Dr. Zentai Lászlót újabb két évre beválasztotta az IOF Közgyölése az elnökségi tagok közé. Nagy örömünkre Zetor a legtöbb szavazatot kapta. Gratulálunk!

 

Less Áron

 

MTFSZ Főtitkár

 

Hejjjaaa...... Pécs, hopp, hopp, hopp.

 

Gratulálunk a pályázat előkészítőinek, Vonyó Péternek, Dr. Tihanyi Lászlónak, Dr. Kiss Endrének, Viniczai Ferencnek, Lipp Józsefnek, Sebők Évának és Kovács Bálintnak.